Ultrasound in Food Processing / Najlacnejšie knihy
Ultrasound in Food Processing

Kód: 01392015

Ultrasound in Food Processing

Autor T.J. Mason, M.J.W. Povey

Addresses the development of ultrasound in food processing, covering both High Power (material altering) and Low Power (non-destructive testing) applications. This book is intended for food manufacturing personnel responsible for ... celý popis

179.08


Skladom u dodávateľa v malom množstve
Odosielame za 10 - 14 dní

Potrebujete viac kusov?Ak máte záujem o viac kusov, preverte, prosím, najprv dostupnosť titulu na našej zákazníckej podpore.


Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darčekový poukaz: Radosť zaručená
  1. Darujte poukaz v ľubovoľnej hodnote, a my sa postaráme o zvyšok.
  2. Poukaz sa vzťahuje na všetky produkty v našej ponuke.
  3. Elektronický poukaz si vytlačíte z e-mailu a môžete ho ihneď darovať.
  4. Platnosť poukazu je 12 mesiacov od dátumu vystavenia.

Objednať darčekový poukazViac informácií

Viac informácií o knihe Ultrasound in Food Processing

Nákupom získate 446 bodov

Anotácia knihy

Addresses the development of ultrasound in food processing, covering both High Power (material altering) and Low Power (non-destructive testing) applications. This book is intended for food manufacturing personnel responsible for process development, engineering and research.

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

179.08

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: