Food Engineering Laboratory Manual / Najlacnejšie knihy
Food Engineering Laboratory Manual

Kód: 04815012

Food Engineering Laboratory Manual

Autor Gustavo V. Barbosa-Canovas, Li Ma, Blas J. Barletta

A laboratory manual to facilitate the understanding of the most relevant unit operations in food engineering. It also includes eleven chapters that cover unit operations centered on food applications: dehydration, thermal processi ... celý popis

128.71


Skladom u dodávateľa
Odosielame za 9 - 12 dní
Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darujte túto knihu ešte dnes
  1. Objednajte knihu a vyberte Zaslať ako darček.
  2. Obratom obdržíte darovací poukaz na knihu, ktorý môžete ihneď odovzdať obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nič sa nestaráte.

Viac informácií

Viac informácií o knihe Food Engineering Laboratory Manual

Nákupom získate 323 bodov

Anotácia knihy

A laboratory manual to facilitate the understanding of the most relevant unit operations in food engineering. It also includes eleven chapters that cover unit operations centered on food applications: dehydration, thermal processing, friction losses in pipes, freezing, extrusion, evaporation, and physical separations.

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

128.71

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: