Chromatography in Food Science and Technology / Najlacnejšie knihy
Chromatography in Food Science and Technology

Kód: 04815064

Chromatography in Food Science and Technology

Autor Cserhati, Tibor (Hungarian Academy of Sciences, Budapest, Hungary), Forgacs, Esther (Hungarian Academy of Sciences, Budapest, Hungary)

Presents a collection of chromatographic methods for the separation and quantitative determination of carbohydrates, lipids, proteins, peptides, aroma and flavor compounds in a wide variety of foods and food products. This book gi ... celý popis

525.30


Skladom u dodávateľa
Odosielame za 15 - 20 dní
Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darujte túto knihu ešte dnes
  1. Objednajte knihu a vyberte Zaslať ako darček.
  2. Obratom obdržíte darovací poukaz na knihu, ktorý môžete ihneď odovzdať obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nič sa nestaráte.

Viac informácií

Viac informácií o knihe Chromatography in Food Science and Technology

Nákupom získate 1328 bodov

Anotácia knihy

Presents a collection of chromatographic methods for the separation and quantitative determination of carbohydrates, lipids, proteins, peptides, aroma and flavor compounds in a wide variety of foods and food products. This book gives an evaluation of chromatographic methods used for many food and food product macro and microcomponents.

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

525.30

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: