Chocolate Science and Technology 2e / Najlacnejšie knihy
Chocolate Science and Technology 2e

Kód: 02955971

Chocolate Science and Technology 2e

Autor Emmanuel Ohene Afoakwa

This second edition provides information on recent advances in the science and technology of chocolate manufacture and the entire international cocoa industry.

222.51


Skladom u dodávateľa
Odosielame za 9 - 12 dní
Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darčekový poukaz: Radosť zaručená
  1. Darujte poukaz v ľubovoľnej hodnote, a my sa postaráme o zvyšok.
  2. Poukaz sa vzťahuje na všetky produkty v našej ponuke.
  3. Elektronický poukaz si vytlačíte z e-mailu a môžete ho ihneď darovať.
  4. Platnosť poukazu je 12 mesiacov od dátumu vystavenia.

Objednať darčekový poukazViac informácií

Viac informácií o knihe Chocolate Science and Technology 2e

Nákupom získate 557 bodov

Anotácia knihy

This second edition provides information on recent advances in the science and technology of chocolate manufacture and the entire international cocoa industry.

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

222.51

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: