Analysis of Sensory Properties in Foods / Najlacnejšie knihy
Analysis of Sensory Properties in Foods

Kód: 24520308

Analysis of Sensory Properties in Foods

The sensory properties of foods are the most important reason people eat the foods they eat. What those properties are and how we best measure those properties are critical to understanding food and eating behavior. Appearance, fl ... celý popis

38.73

Bežne: 47.21 €

Ušetríte 8.47 €


Skladom u dodávateľa
Odosielame za 15 - 20 dní
Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darčekový poukaz: Radosť zaručená
  1. Darujte poukaz v ľubovoľnej hodnote, a my sa postaráme o zvyšok.
  2. Poukaz sa vzťahuje na všetky produkty v našej ponuke.
  3. Elektronický poukaz si vytlačíte z e-mailu a môžete ho ihneď darovať.
  4. Platnosť poukazu je 12 mesiacov od dátumu vystavenia.

Objednať darčekový poukazViac informácií

Viac informácií o knihe Analysis of Sensory Properties in Foods

Nákupom získate 97 bodov

Anotácia knihy

The sensory properties of foods are the most important reason people eat the foods they eat. What those properties are and how we best measure those properties are critical to understanding food and eating behavior. Appearance, flavor, texture, and even

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

38.73

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: