Professional Bread Baking / Najlacnejšie knihy
Professional Bread Baking

Kód: 04951073

Professional Bread Baking

Autor Hans Welker, The Culinary Institute of America (CIA)

-Professional Bread Baking is not only a cookbook providing an array of recipes and formulas for finished loaves. The title dives deeper into the discussion about bread, providing a detailed reference that will be indispensible fo ... celý popis

72.61

Bežne: 74.08 €

Ušetríte 1.47 €


Skladom u dodávateľa
Odosielame za 15 - 20 dní
Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darujte túto knihu ešte dnes
  1. Objednajte knihu a vyberte Zaslať ako darček.
  2. Obratom obdržíte darovací poukaz na knihu, ktorý môžete ihneď odovzdať obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nič sa nestaráte.

Viac informácií

Viac informácií o knihe Professional Bread Baking

Nákupom získate 179 bodov

Anotácia knihy

-Professional Bread Baking is not only a cookbook providing an array of recipes and formulas for finished loaves. The title dives deeper into the discussion about bread, providing a detailed reference that will be indispensible for a baker. - Professional Bread Baking provides the tools needed to mix, ferment, shape, proof, and bake exceptional artisanal bread. - Information on the regional shapes of prominent bread baking countries like France, Italy, Germany, and more. Includes discussion of the historical significance of some of these products, to formulas that accurately produce artisan regional bread and rolls.

Parametre knihy

Zaradenie knihy Książki po angielsku Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

72.61

Obľúbené z iného súdka



Osobní odběr Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Nakupte za 59,99 € a
máte doručení zdarma.

Twoja lokalizacja: