Kavej / Najlacnejšie knihy
Kavej

Kod: 46041117

Kavej

Autor Michaela Zakuťanská

Klára a Veronika, dve kamarátky z úspešného internetového seriálu Kavej, sa z východu presťahovali na západ, aby si splnili životné sny. Po rokoch však nastal čas, aby sa vydali na cestu domov. Klára sa dozvedá, že jej zomrela bab ... więcej

11.37

Zwykle: 15.52 €

Oszczędzasz 4.15 €


Dostępna w małych ilościach
Wysyłamy do 24 godzin

Potrzebujesz więcej egzemplarzy?Jeżeli jesteś zainteresowany zakupem większej ilości egzemplarzy, skontaktuj się z nami, aby sprawdzić ich dostępność.


Dodaj do schowka

Zobacz książki o podobnej tematyce

Bon podarunkowy: Radość gwarantowana

Wzór bonu podarunkowegoDowiedz się więcej

Więcej informacji o Kavej

Opis

Klára a Veronika, dve kamarátky z úspešného internetového seriálu Kavej, sa z východu presťahovali na západ, aby si splnili životné sny. Po rokoch však nastal čas, aby sa vydali na cestu domov. Klára sa dozvedá, že jej zomrela babka, Veronika zas plánuje v jednu sobotu absolvovať tri svadby kamarátok z detstva. Mrazák v dome smútku sa pokazil a telo babky je vystavené doma, Veronikin plán stretnúť na svadbe pána Pravého takisto nevychádza. A tak dievčatá počas svojho návratu zažívajú množstvo zábavných a bizarných situácií, ktoré zvládajú s východniarskym temperamentom, nadhľadom a láskavým humorom. Veronika s Klárou aj ich blízki sa usilujú prekonávať vzájomné rozdiely, hľadajú lásku, šťastie, zmysel života a svoje miesto vo svete. Kniha Kavej vychádza z rovnomennej filmovej predlohy, na čitateľov však čaká aj množstvo situácií, ktoré sa do filmu nedostali.

Szczegóły książki

11.37

Ulubione w innej kategorii



Osobní odběr Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Nakupte za 59,99 € a
máte doručení zdarma.

Twoja lokalizacja: