Walsh Hadamard Transform: An effective PAPR reduction approach in OFDM / Najlacnejšie knihy
Walsh Hadamard Transform: An effective PAPR reduction approach in OFDM

Kód: 15470259

Walsh Hadamard Transform: An effective PAPR reduction approach in OFDM

Autor Suraj Shete, Prashant Jadhav, R. N. Patil

OFDM is a multicarrier communication technique which is used in both wired and wireless communication. OFDM is the time domain signal which is a sum of several sinusoids and due to this sinusoids Peak to AveragePower Ratio (PAPR) ... celý popis

34.31

Bežne: 38.01 €

Ušetríte 3.70 €


Skladom u dodávateľa
Odosielame za 9 - 11 dní
Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darujte túto knihu ešte dnes
  1. Objednajte knihu a vyberte Zaslať ako darček.
  2. Obratom obdržíte darovací poukaz na knihu, ktorý môžete ihneď odovzdať obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nič sa nestaráte.

Viac informácií

Viac informácií o knihe Walsh Hadamard Transform: An effective PAPR reduction approach in OFDM

Nákupom získate 86 bodov

Anotácia knihy

OFDM is a multicarrier communication technique which is used in both wired and wireless communication. OFDM is the time domain signal which is a sum of several sinusoids and due to this sinusoids Peak to AveragePower Ratio (PAPR) of OFDM signal increases. Due to this transmission is not effective so PAPR is major drawback of OFDM. There are several PAPR reduction techniques but, pre-coding techniques shows better result. This content represents a new pre-coding technique-Walsh Hadamard Transform (WHT). From the obtained results we can conclude that WHT is attractive solution to PAPR problems of OFDM signals as compared to other pre-coding techniques.

Parametre knihy

34.31



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: