The Art of Preserving Meats and Vegetables: The Art of Preserving Animal and Vegetable Substances / Najlacnejšie knihy
The Art of Preserving Meats and Vegetables: The Art of Preserving Animal and Vegetable Substances

Kód: 19283329

The Art of Preserving Meats and Vegetables: The Art of Preserving Animal and Vegetable Substances

Autor Nicolas Appert, Sam Chambers

This special re-print edition of "The Art of Preserving Animal and Vegetable Substances" has not been available to those interested in curing meat and vegetables since it first appeared on the scene back in 1811. The demand for th ... celý popis

15.02

Bežne: 16.15 €

Ušetríte 1.12 €


Skladom u dodávateľa
Odosielame za 9 - 12 dní
Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darujte túto knihu ešte dnes
  1. Objednajte knihu a vyberte Zaslať ako darček.
  2. Obratom obdržíte darovací poukaz na knihu, ktorý môžete ihneď odovzdať obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nič sa nestaráte.

Viac informácií

Viac informácií o knihe The Art of Preserving Meats and Vegetables: The Art of Preserving Animal and Vegetable Substances

Nákupom získate 38 bodov

Anotácia knihy

This special re-print edition of "The Art of Preserving Animal and Vegetable Substances" has not been available to those interested in curing meat and vegetables since it first appeared on the scene back in 1811. The demand for this rare book has brought f

Parametre knihy

15.02

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: