Saltmarsh Conservation, Management and Restoration / Najlacnejšie knihy
Saltmarsh Conservation, Management and Restoration

Kód: 01416631

Saltmarsh Conservation, Management and Restoration

Autor J. Patrick Doody

This book series looks at each of the main coastal habitats salt marshes, sand dunes and sand/shingle shores, modified coastal grazing marshes/salinas and sea cliffs in turn. Each habitat is described in relation to its natural de ... celý popis

121.07


Skladom u dodávateľa v malom množstve
Odosielame za 13 - 16 dní

Potrebujete viac kusov?Ak máte záujem o viac kusov, preverte, prosím, najprv dostupnosť titulu na našej zákazníckej podpore.


Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darujte túto knihu ešte dnes
  1. Objednajte knihu a vyberte Zaslať ako darček.
  2. Obratom obdržíte darovací poukaz na knihu, ktorý môžete ihneď odovzdať obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nič sa nestaráte.

Viac informácií

Viac informácií o knihe Saltmarsh Conservation, Management and Restoration

Nákupom získate 304 bodov

Anotácia knihy

This book series looks at each of the main coastal habitats salt marshes, sand dunes and sand/shingle shores, modified coastal grazing marshes/salinas and sea cliffs in turn. Each habitat is described in relation to its natural development and the way this has been influenced by human actions. The different states in which the habitats exist are reviewed against the pressures exerted upon them. Options for management are considered and the likely consequences of taking a particular course of action are highlighted.

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Earth sciences, geography, environment, planning Geography Physical geography & topography

121.07



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: