Pork Slaughtering, Cutting and Preserving Meat on the Farm / Najlacnejšie knihy
Pork Slaughtering, Cutting and Preserving Meat on the Farm

Kód: 17779836

Pork Slaughtering, Cutting and Preserving Meat on the Farm

Autor Us Dept of Agriculture, Sam Chambers

This special re-print edition of "Pork Slaughtering, Cutting and Preserving Meat on the Farm" has not been available to those interested in raising and processing pork since it first appeared on the scene. The demand for this rare ... celý popis

9.47

Bežne: 10.25 €

Ušetríte 0.77 €


Skladom u dodávateľa
Odosielame za 13 - 18 dní
Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darčekový poukaz: Radosť zaručená
  1. Darujte poukaz v ľubovoľnej hodnote, a my sa postaráme o zvyšok.
  2. Poukaz sa vzťahuje na všetky produkty v našej ponuke.
  3. Elektronický poukaz si vytlačíte z e-mailu a môžete ho ihneď darovať.
  4. Platnosť poukazu je 12 mesiacov od dátumu vystavenia.

Objednať darčekový poukazViac informácií

Viac informácií o knihe Pork Slaughtering, Cutting and Preserving Meat on the Farm

Nákupom získate 24 bodov

Anotácia knihy

This special re-print edition of "Pork Slaughtering, Cutting and Preserving Meat on the Farm" has not been available to those interested in raising and processing pork since it first appeared on the scene. The demand for this rare book has brought forth th

Parametre knihy

9.47

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: