From Post-Industrial to Post-Modern Society: New T heories of the Contemporary World Second Edition / Najlacnejšie knihy
From Post-Industrial to Post-Modern Society: New T heories of the Contemporary World Second Edition

Kód: 04954274

From Post-Industrial to Post-Modern Society: New T heories of the Contemporary World Second Edition

Autor Krishan Kumar

The second edition of this classic study, revised with a new and substantial opening chapter. * New edition of a classic study by a leading social theorist * Explores three major ideas crucial to contemporary social theory: the i ... celý popis

67.82


Skladom u dodávateľa
Odosielame za 9 - 12 dní
Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darčekový poukaz: Radosť zaručená
  1. Darujte poukaz v ľubovoľnej hodnote, a my sa postaráme o zvyšok.
  2. Poukaz sa vzťahuje na všetky produkty v našej ponuke.
  3. Elektronický poukaz si vytlačíte z e-mailu a môžete ho ihneď darovať.
  4. Platnosť poukazu je 12 mesiacov od dátumu vystavenia.

Objednať darčekový poukazViac informácií

Viac informácií o knihe From Post-Industrial to Post-Modern Society: New T heories of the Contemporary World Second Edition

Nákupom získate 170 bodov

Anotácia knihy

The second edition of this classic study, revised with a new and substantial opening chapter. * New edition of a classic study by a leading social theorist * Explores three major ideas crucial to contemporary social theory: the information society, post--Fordism, and post--modernism * Places the three key ideas within the context of contemporary discourse on globalization.

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Society & social sciences Society & culture: general Social issues & processes

67.82

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: