Examining Food & Nutrition for GCSE / Najlacnejšie knihy
Examining Food & Nutrition for GCSE

Kód: 04078003

Examining Food & Nutrition for GCSE

Autor Jenny Ridgwell

Written by the respected author Jenny Ridgwell, Examining Food and Nutrition for GCSE, 2nd Edition is a full colour textbook that is fully mapped to the new 2009 GCSE specifications for all the major awarding bodies. * Completely ... celý popis

46.19

Bežne: 47.43 €

Ušetríte 1.24 €


Skladom u dodávateľa
Odosielame za 3 - 5 dní
Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darčekový poukaz: Radosť zaručená
  1. Darujte poukaz v ľubovoľnej hodnote, a my sa postaráme o zvyšok.
  2. Poukaz sa vzťahuje na všetky produkty v našej ponuke.
  3. Elektronický poukaz si vytlačíte z e-mailu a môžete ho ihneď darovať.
  4. Platnosť poukazu je 12 mesiacov od dátumu vystavenia.

Objednať darčekový poukazViac informácií

Viac informácií o knihe Examining Food & Nutrition for GCSE

Nákupom získate 116 bodov

Anotácia knihy

Written by the respected author Jenny Ridgwell, Examining Food and Nutrition for GCSE, 2nd Edition is a full colour textbook that is fully mapped to the new 2009 GCSE specifications for all the major awarding bodies. * Completely re-written using the most up-to-date information, so students will be engaged and motivated by material which is relevant to them. * A full colour textbook with engaging activities for classroom and homework study. * Provides guidance on delivering the new controlled assessments. * Fully mapped to the new 2009 GCSE specifications for all the major awarding bodies.

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Children's, Teenage & educational Educational material Educational: Technology

46.19

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: