Effect of some heavy metal salts on the formation of ettringite / Najlacnejšie knihy
Effect of some heavy metal salts on the formation of ettringite

Kód: 06956065

Effect of some heavy metal salts on the formation of ettringite

Autor Maha Mohamed, Wafaa Hegazy, Eisa Hekal, Essam Kishar

The effect of the addition of chloride and nitrate salts of Zn, Cu, Pb and Cr on the hydration reaction of a mixture of 3CaO. Al2O3 (C3A) and gypsum with molar ratio 1: 3 was studied. Different ratios of each salt were used namely ... celý popis

52.70

Bežne: 53.79 €

Ušetríte 1.09 €


Skladom u dodávateľa
Odosielame za 15 - 20 dní
Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darčekový poukaz: Radosť zaručená
  1. Darujte poukaz v ľubovoľnej hodnote, a my sa postaráme o zvyšok.
  2. Poukaz sa vzťahuje na všetky produkty v našej ponuke.
  3. Elektronický poukaz si vytlačíte z e-mailu a môžete ho ihneď darovať.
  4. Platnosť poukazu je 12 mesiacov od dátumu vystavenia.

Objednať darčekový poukazViac informácií

Viac informácií o knihe Effect of some heavy metal salts on the formation of ettringite

Nákupom získate 131 bodov

Anotácia knihy

The effect of the addition of chloride and nitrate salts of Zn, Cu, Pb and Cr on the hydration reaction of a mixture of 3CaO. Al2O3 (C3A) and gypsum with molar ratio 1: 3 was studied. Different ratios of each salt were used namely; 0.5, 2 and 4 % by weight of the solid mixture. Hydration reaction was carried out at 35°C for various time intervals; 1/2 hour, 3, 6 and 24 hours, 3 and 7 days. Hydration kinetics of the system 3CaO. Al2O3 CaSO4. 2H2O in absence and presence of different salts was studied via the determination of the combined water contents.

Parametre knihy

52.70

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: