Cook's Own Book: Being Receipts for Cooking of Every Kind of Meat, Fish, and Fowl; And Making Every Sort of Soup, Gravy, Pastry, Preser / Najlacnejšie knihy
Cook's Own Book: Being Receipts for Cooking of Every Kind of Meat, Fish, and Fowl; And Making Every Sort of Soup, Gravy, Pastry, Preser

Kód: 12091560

Cook's Own Book: Being Receipts for Cooking of Every Kind of Meat, Fish, and Fowl; And Making Every Sort of Soup, Gravy, Pastry, Preser

Autor N. Lee

Written by A Boston Housekeeper, this is "a complete Culinary Encyclopedia: Comprehending all valuable receipts for cooking meat, fish, and fowl, and composing every kind of soup, gravy, pastry preserves, essences, &c.with numerou ... celý popis

21.50

Bežne: 22.55 €

Ušetríte 1.05 €

Dostupnosť:

50 % šancaMáme informáciu, že by titul mohol byť dostupný. Na základe vašej objednávky sa ho pokúsime do 6 týždňov zabezpečiť.
Prehľadáme celý svet

Informovať o naskladnení

Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darujte túto knihu ešte dnes
  1. Objednajte knihu a vyberte Zaslať ako darček.
  2. Obratom obdržíte darovací poukaz na knihu, ktorý môžete ihneď odovzdať obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nič sa nestaráte.

Viac informácií

Informovať o naskladnení knihy

Informovať o naskladnení knihy


Súhlas - Odoslaním žiadosti vyjadrujem Súhlas so spracovaním osobných údajov na marketingové účely.

Zašleme vám správu akonáhle knihu naskladníme

Zadajte do formulára e-mailovú adresu a akonáhle knihu naskladníme, zašleme vám o tom správu. Postrážime všetko za vás.

Viac informácií o knihe Cook's Own Book: Being Receipts for Cooking of Every Kind of Meat, Fish, and Fowl; And Making Every Sort of Soup, Gravy, Pastry, Preser

Nákupom získate 54 bodov

Anotácia knihy

Written by A Boston Housekeeper, this is "a complete Culinary Encyclopedia: Comprehending all valuable receipts for cooking meat, fish, and fowl, and composing every kind of soup, gravy, pastry preserves, essences, &c.with numerous original receipts, and a complete system of Confectionery." Considered an important work for anyone interested in American culinary history. Originally published in 1832.

Parametre knihy

21.50

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: