Chemistry and Technology of Wines and Liquors / Najlacnejšie knihy
Chemistry and Technology of Wines and Liquors

Kód: 11607953

Chemistry and Technology of Wines and Liquors

Autor Karl M. Herstein, Thomas C. Gregory

Post prohibition in the United States brought a renewed interested in the beverage arts. The authors of this book offer wine and spirits making as an art on the level of weaving, pottery and smelting-arts that did not require a gr ... celý popis

33.90


Skladom u dodávateľa
Odosielame za 9 - 12 dní
Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darujte túto knihu ešte dnes
  1. Objednajte knihu a vyberte Zaslať ako darček.
  2. Obratom obdržíte darovací poukaz na knihu, ktorý môžete ihneď odovzdať obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nič sa nestaráte.

Viac informácií

Viac informácií o knihe Chemistry and Technology of Wines and Liquors

Nákupom získate 85 bodov

Anotácia knihy

Post prohibition in the United States brought a renewed interested in the beverage arts. The authors of this book offer wine and spirits making as an art on the level of weaving, pottery and smelting-arts that did not require a great amount of scientifi

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Lifestyle, sport & leisure Cookery / food & drink etc Beverages

33.90

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: