Chemical Changes and Products Resulting from Fermentations (Classic Reprint) / Najlacnejšie knihy
Chemical Changes and Products Resulting from Fermentations (Classic Reprint)

Kód: 09666682

Chemical Changes and Products Resulting from Fermentations (Classic Reprint)

Autor Robert Henry Aders Plimmer

Excerpt from The Chemical Changes and Products Resulting From Fermentations The majority of the chemical changes which are the result of fermentation occur in two large classes of compounds - the carbohydrates and the albumins. ... celý popis

18.27

Dostupnosť:

50 % šancaMáme informáciu, že by titul mohol byť dostupný. Na základe vašej objednávky sa ho pokúsime do 6 týždňov zabezpečiť.
Prehľadáme celý svet

Informovať o naskladnení

Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darujte túto knihu ešte dnes
  1. Objednajte knihu a vyberte Zaslať ako darček.
  2. Obratom obdržíte darovací poukaz na knihu, ktorý môžete ihneď odovzdať obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nič sa nestaráte.

Viac informácií

Informovať o naskladnení knihy

Informovať o naskladnení knihy


Súhlas - Odoslaním žiadosti vyjadrujem Súhlas so spracovaním osobných údajov na marketingové účely.

Zašleme vám správu akonáhle knihu naskladníme

Zadajte do formulára e-mailovú adresu a akonáhle knihu naskladníme, zašleme vám o tom správu. Postrážime všetko za vás.

Viac informácií o knihe Chemical Changes and Products Resulting from Fermentations (Classic Reprint)

Nákupom získate 46 bodov

Anotácia knihy

Excerpt from The Chemical Changes and Products Resulting From Fermentations The majority of the chemical changes which are the result of fermentation occur in two large classes of compounds - the carbohydrates and the albumins. These are the materials used by young plants and animals as foodstuffs; as such, however, they cannot be assimilated, but must first undergo the changes which will be described in the following pages, in order that they may be made assimilable and really serviceable as food-stuffs. The changes, so far as they are known, generally consist in a splitting up of a complex molecule into simpler ones, but, at present, only in a few cases can the stages in the transformation be followed. About the Publisher Forgotten Books publishes hundreds of thousands of rare and classic books. Find more at www.forgottenbooks.com This book is a reproduction of an important historical work. Forgotten Books uses state-of-the-art technology to digitally reconstruct the work, preserving the original format whilst repairing imperfections present in the aged copy. In rare cases, an imperfection in the original, such as a blemish or missing page, may be replicated in our edition. We do, however, repair the vast majority of imperfections successfully; any imperfections that remain are intentionally left to preserve the state of such historical works.

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Humanities History

18.27

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: