Cereal grain by-products as natural antioxidants / Najlacnejšie knihy
Cereal grain by-products as natural antioxidants

Kód: 16164243

Cereal grain by-products as natural antioxidants

Autor Mohamed Kelany

Master's Thesis from the year 2013 in the subject Agrarian Studies, grade: Master, language: English, abstract: This study was carried out to investigate the changes in chemical composition, total phenolic compounds content, phyta ... celý popis

66.98

Bežne: 72.04 €

Ušetríte 5.06 €


Skladom u dodávateľa
Odosielame za 15 - 20 dní
Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darujte túto knihu ešte dnes
  1. Objednajte knihu a vyberte Zaslať ako darček.
  2. Obratom obdržíte darovací poukaz na knihu, ktorý môžete ihneď odovzdať obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nič sa nestaráte.

Viac informácií

Viac informácií o knihe Cereal grain by-products as natural antioxidants

Nákupom získate 169 bodov

Anotácia knihy

Master's Thesis from the year 2013 in the subject Agrarian Studies, grade: Master, language: English, abstract: This study was carried out to investigate the changes in chemical composition, total phenolic compounds content, phytate content and free radica

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Technology, engineering, agriculture Technology: general issues

66.98

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: