A női vágy ritmusa / Najlacnejšie knihy
A női vágy ritmusa

Code: 39364412

A női vágy ritmusa

by Elizabeth Davis

"Gondolkoztál már valaha azon, hogy: - vajon miért hullámzik a szexuális vágy a menstruációs ciklus során? - hogyan befolyásolja a terhesség, a szülés és a szoptatás a női szexualitást? - lehet-e az önmegtartóztatás jó döntés? ... more

10.49

RRP: 13.76 €

You save 3.27 €


Low in stock
Shipping within 24 hours

Potřebujete více kusů?Máte-li zájem o více kusů, prověřte, prosím, nejprve dostupnost titulu na naši zákaznické podpoře.


Add to wishlist

You might also like

Give this book as a present today
  1. Order book and choose Gift Order.
  2. We will send you book gift voucher at once. You can give it out to anyone.
  3. Book will be send to donee, nothing more to care about.

Book gift voucher sampleRead more

More about A női vágy ritmusa

Book synopsis

"Gondolkoztál már valaha azon, hogy: - vajon miért hullámzik a szexuális vágy a menstruációs ciklus során? - hogyan befolyásolja a terhesség, a szülés és a szoptatás a női szexualitást? - lehet-e az önmegtartóztatás jó döntés? - hogyan is működik pontosan a szerelemhormonnak nevezett oxitocin? Elizabeth Davis egyszerre provokatív és informatív könyve a szexualitásban az idők során bekövetkező változásokra koncentrál. A legfrissebb tudományos kutatásokra alapozva bemutatja, hogy az egyes szexuális szakaszokban, így a menopauza utáni és a gyermekágyas időkben mi számít normálisnak, és hogyan tartozik mindez össze az élet szövetében. Az első menstruációt, a szülést és a menopauzát átalakító erejű, biológiai fordulópontokként jeleníti meg, és rávilágít, hogy mi a közös ezekben az eseményekben a hormonális és pszichológiai változásokat tekintve. Ismerteti az oxitocin, az agyhullámok és az intuíció közötti összefüggéseket, a xenoösztrogének okozta hormonegyensúly-hiányt, és beszél arról, hogy az abortusz, a vetélés és más jelentős veszteségek hogyan hatnak a szexuális vágyra. Mindezekkel kapcsolatban pedig öngyógyításra serkentő javaslatokat is kínál, valamint egy kérdéssort a trauma és bántalmazás kezeléséhez. A női vágy ritmusa őszinte, személyes és izgalmas utazás a női szexualitás legmélyébe, és hasznos kalauz az élet minden szakaszához. ELIZABETH DAVIS bába és női testre specializálódott gyógyító 1977 óta. A National Midwifery Institute (Országos Bábaintézet) társigazgatója, számos sikeres könyv, többek közt az Orgazmikus szülés és az Életkör szerzője. Szerte a világban tart előadásokat bábáknak, nővéreknek, nőgyógyászoknak és szülészeknek a női egészséghez, lélektanhoz, termékenységhez kötődő témákban. A kaliforniai Sebastopolban él, három gyermeke és egy unokája van. "

Book details

10.49

Trending among others



Collection points Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk All rights reservedPrivacyCookies


Account: Log in
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Shopping cart ( Empty )

For free shipping
shop for 59,99 € and more

You are here: