Molecular Gastronomy / Najlacnejšie knihy
Molecular Gastronomy

Kód: 04041831

Molecular Gastronomy

Autor H This

Debunks a variety of time-honoured rules and dictums about cooking and presents new and improved ways of preparing a variety of dishes. This discusses the physiology of flavour and explores how the brain perceives taste, how chewi ... celý popis

16.48

Bežne: 18.34 €

Ušetríte 1.86 €


Skladom u dodávateľa v malom množstve
Odosielame za 9 - 13 dní

Potrebujete viac kusov?Ak máte záujem o viac kusov, preverte, prosím, najprv dostupnosť titulu na našej zákazníckej podpore.


Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darčekový poukaz: Radosť zaručená
  1. Darujte poukaz v ľubovoľnej hodnote, a my sa postaráme o zvyšok.
  2. Poukaz sa vzťahuje na všetky produkty v našej ponuke.
  3. Elektronický poukaz si vytlačíte z e-mailu a môžete ho ihneď darovať.
  4. Platnosť poukazu je 12 mesiacov od dátumu vystavenia.

Objednať darčekový poukazViac informácií

Viac informácií o knihe Molecular Gastronomy

Nákupom získate 41 bodov

Anotácia knihy

Debunks a variety of time-honoured rules and dictums about cooking and presents new and improved ways of preparing a variety of dishes. This discusses the physiology of flavour and explores how the brain perceives taste, how chewing affects food and how the tongue reacts to various stimuli. Brings the instruments and techniques of the lab into the kitchen, for cooks, gourmets and scientists.

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Lifestyle, sport & leisure Cookery / food & drink etc TV / celebrity chef cookbooks

16.48

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: