Art of Making Fermented Sausages / Najlacnejšie knihy
Art of Making Fermented Sausages

Kód: 04183610

Art of Making Fermented Sausages

Autor Stanley Marianski

The art and secrets of making fermented sausages is finally revealed. With more information obtainable every day, and commercial starter cultures available to the public, there is little reason to abstain from making quality salam ... celý popis

17.29

Bežne: 21.40 €

Ušetríte 4.12 €


Skladom u dodávateľa
Odosielame za 15 - 20 dní
Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darčekový poukaz: Radosť zaručená
  1. Darujte poukaz v ľubovoľnej hodnote, a my sa postaráme o zvyšok.
  2. Poukaz sa vzťahuje na všetky produkty v našej ponuke.
  3. Elektronický poukaz si vytlačíte z e-mailu a môžete ho ihneď darovať.
  4. Platnosť poukazu je 12 mesiacov od dátumu vystavenia.

Objednať darčekový poukazViac informácií

Viac informácií o knihe Art of Making Fermented Sausages

Nákupom získate 42 bodov

Anotácia knihy

The art and secrets of making fermented sausages is finally revealed. With more information obtainable every day, and commercial starter cultures available to the public, there is little reason to abstain from making quality salamis at home, regardless of the climate and outside conditions.

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

17.29

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: