How to Be a Tastemaker / Najlacnejšie knihy
How to Be a Tastemaker

Kód: 33442682

How to Be a Tastemaker

Autor Semaine

How does Bumble-founder Whitney Wolf keep her cool while managing her tech empire? How did renowned Michelin-starred chef Skye Gyngell establish a sustainable kitchen? What inspired Luke Edward Hall's singular approach to decorati ... celý popis

35.10

Bežne: 49 €

Ušetríte 13.90 €


Skladom u dodávateľa
Odosielame za 3 - 5 dní
Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darčekový poukaz: Radosť zaručená
  1. Darujte poukaz v ľubovoľnej hodnote, a my sa postaráme o zvyšok.
  2. Poukaz sa vzťahuje na všetky produkty v našej ponuke.
  3. Elektronický poukaz si vytlačíte z e-mailu a môžete ho ihneď darovať.
  4. Platnosť poukazu je 12 mesiacov od dátumu vystavenia.

Objednať darčekový poukazViac informácií

Viac informácií o knihe How to Be a Tastemaker

Nákupom získate 88 bodov

Anotácia knihy

How does Bumble-founder Whitney Wolf keep her cool while managing her tech empire? How did renowned Michelin-starred chef Skye Gyngell establish a sustainable kitchen? What inspired Luke Edward Hall's singular approach to decoration? What's Paris Hilton's view on climate change? "How to be a tastemaker" offers a glance into not only the work, but also the inner lives of some of the world's most renowned tastemakers. This book of in-depth profiles opens up the world of industry-leaders to learn how they've made it to where they are –– from major life-changing moments and big ideas, down to to the books, playlists and holiday destinations that enriched their lives.

Parametre knihy

Zaradenie knihy Książki po niemiecku Geisteswissenschaften, Kunst, Musik Kunst Fotografie, Film, Video, TV

35.10

Obľúbené z iného súdka



Osobní odběr Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Nakupte za 59,99 € a
máte doručení zdarma.

Twoja lokalizacja: