Culinary Jottings: A Treatise in Thirty Chapters on Reformed Cookery for Anglo-Indian Rites, Based Upon Modern English, and Continental P / Najlacnejšie knihy
Culinary Jottings: A Treatise in Thirty Chapters on Reformed Cookery for Anglo-Indian Rites, Based Upon Modern English, and Continental P

Kód: 12091574

Culinary Jottings: A Treatise in Thirty Chapters on Reformed Cookery for Anglo-Indian Rites, Based Upon Modern English, and Continental P

Autor Arthu Kenney-Herbert (a K. a. "Wyvern")

A product of English colonialism in India, this 1885 cookbook by "Wyvern" (Arthur Kenney-Herbert) was designed to aid English housewives in India to create English meals in their own homes.

33.99

Bežne: 34.69 €

Ušetríte 0.70 €


Skladom u dodávateľa
Odosielame za 15 - 20 dní
Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darčekový poukaz: Radosť zaručená
  1. Darujte poukaz v ľubovoľnej hodnote, a my sa postaráme o zvyšok.
  2. Poukaz sa vzťahuje na všetky produkty v našej ponuke.
  3. Elektronický poukaz si vytlačíte z e-mailu a môžete ho ihneď darovať.
  4. Platnosť poukazu je 12 mesiacov od dátumu vystavenia.

Objednať darčekový poukazViac informácií

Viac informácií o knihe Culinary Jottings: A Treatise in Thirty Chapters on Reformed Cookery for Anglo-Indian Rites, Based Upon Modern English, and Continental P

Nákupom získate 85 bodov

Anotácia knihy

A product of English colonialism in India, this 1885 cookbook by "Wyvern" (Arthur Kenney-Herbert) was designed to aid English housewives in India to create English meals in their own homes.

Parametre knihy

33.99

Obľúbené z iného súdka



Osobní odběr Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Nakupte za 59,99 € a
máte doručení zdarma.

Twoja lokalizacja: