Kód: 25920554
Basics of Gas Field Processing: Operation of Natural Gas Dehydration and Sweetening Plants
The book includes the basics of physical properties of natural gas necessary to understand natural gas processing and process calculations. Items covered in the first chapter are gas molecular weight, density at operating conditio ... celý popis
41.55 €
Bežne: 42.43 €
Ušetríte 0.88 €
Skladom u dodávateľa
Odosielame za 15 - 20 dní
Pridať medzi želanie
Mohlo by sa vám tiež páčiť
-
13.37 € -2 %
-
7.14 € -2 %
-
9.65 € -23 %
Darujte túto knihu ešte dnes
- Objednajte knihu a vyberte Zaslať ako darček.
- Obratom obdržíte darovací poukaz na knihu, ktorý môžete ihneď odovzdať obdarovanému.
- Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nič sa nestaráte.
Viac informácií
Viac informácií o knihe Basics of Gas Field Processing: Operation of Natural Gas Dehydration and Sweetening Plants
Nákupom získate 104 bodov
Anotácia knihy![](/public/obrazky/h5-rbra.png)
The book includes the basics of physical properties of natural gas necessary to understand natural gas processing and process calculations. Items covered in the first chapter are gas molecular weight, density at operating conditions, heating value, compres
Parametre knihy![](/public/obrazky/h5-rbra.png)
- Celý názov: Basics of Gas Field Processing: Operation of Natural Gas Dehydration and Sweetening Plants
- Autor: Yasser Kassem
- Jazyk:
Angličtina
- Väzba: Brožovaná
- Počet strán: 320
- EAN: 9781082835759
- ISBN: 1082835757
- ID: 25920554
- Nakladateľ: Independently Published
- Hmotnosť: 743 g
- Rozmery: 280 × 216 × 17 mm
- Dátum vydania: 26. July 2019
Obľúbené z iného súdka